Overlijden van Robert van Opstal

Zojuist vernamen wij dat Robert van Opstal op 20 maart 2020 plotseling is overleden. Het was een schok toen we dat hoorden en onze gedachten gaan daarbij allereerst uit naar zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen.

Robert heeft aan de wieg gestaan van de oprichting van het Baarda Zeegrundelregister in 2006 en heeft direct al de website opgezet, die de spil van ons Register is waar alles om draait. Op de jaarlijkse besprekingen speelde hij een belangrijke rol in het verder ontwikkelen van de club.

Toen hij in 2015 de taak van websitebeheerder overdroeg, werd Robert voor zijn bewezen diensten tot erelid benoemd onder het overhandigen van een persoonlijke gedenktegel.

We zullen ons Robert herinneren als een actief, enthousiast en gewaardeerd lid van onze kerngroep, met een enorme passie voor en kennis van de zeilsport, die veel verder reikte dan de Baardagrundel.

Namens de kerngroep van het Baarda Zeegrundelregister,

Ben Geutskens

   

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Charlotte en Henri Meyers-Wyckmans schreef:

  innige deelneming.
  Charlotte en Henri Meyers-Wyckmans
  Baarda grundel ”Curtricias”

 2. P. Spoelstra schreef:

  Heel veel sterkte toegewenst aan de naasten.
  Pieter en Pytsje spoelstra
  baarda grundel “Anne-Griet”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

Maximale bestandsgrootte van upload: 5 MB. Je kunt uploaden: afbeelding, video, document, spreadsheet. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.