oplossing voor mijn zeilen

Beste Baarda eigenaren,
heeft iemand een oplossing voor mijn probleem met mijn zeilen het gaat om het volgende:
De lijken van mijn zeil zijn vergaan.
Is er iemand die weet hoe/wat /waar dit te verhelpen is

Dit vind je misschien ook leuk...

2 reacties

 1. Jan de Vreede schreef:

  Er zit een goeie zeilmaker in Muiden.
  Die doet ook veel zeilen voor de bruine vloot daar.
  Zeilmakerij de Vries op de Ossenmarkt 6.

 2. Frank van den Bos schreef:

  Sinds ik mijn boot kocht in 1996 breng ik mijn zeilen ieder najaar voor controle naar de zeilmaker. (Hopman ik Spakenburg) Dat kost me ca. 25€ een enkele keer wat meer. Ondanks dat het zeer oude zeilen zijn sta ik nooit voor verrassingen.
  Groet Frank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, video, document, spreadsheet. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.