Almelose havendagen 2012

Beste schipper,

Ondanks de bezuinigingen die iedereen raken zullen wij ook in 2012 de Almelose Havendagen weer organiseren. Via deze brief nodigen wij u als behoudsorganisatie, individuele schipper varend erfgoed en/of club exclusief uit om deel te nemen aan ons evenement 2012.

Als deelnemer aan het Evenement bent u niet alleen onze gast, maar tevens gastheer richting onze bezoekers. Wij bieden u dan ook een ligplaats, walstroom, Captainsdiner en een welkomsttas met o.a. wasmunten douchemunten en algemene informatie.

Bovendien ontvangt u exclusief een uitnodiging voor de openingsreceptie en een aantal gezamenlijke activiteiten die bij het opstellen van deze uitnodiging nog niet bekend zijn. Indien u als deelnemer aan onderstaande voorwaarden voldoet is deelname geheel kosteloos :

  • Aankomst uiterlijk dinsdag 7 augustus, 17.00 uur en vertrek op zijn vroegst zondag 12 augustus 9.30 uur (tijdens het evenement geldt er een vaarverbod in de wateren van en rondom het evenemententerrein).
  • Een feestelijke aankleding van de boot met verlichting en/of vlaggetjes.
  • Een volle watertank bij aankomst (er is in de haven een beperkte capaciteit om bij aankomst allemaal water in te nemen)

Doelstelling van het evenement is en blijft het verleden en heden op en om het water kenbaar te maken aan onze bezoekers. Dit in de ruimste zin van het woord.

Hoe kunt u zich inschrijven:

  • Indien u als club collectief deelneemt, kunt u een bestand met deelnemers (incl. NAW gegevens) opsturen naar deelnemer@almelosehavendagen.nl
  • Indien uw behoudsorganisatie/club niet collectief voor inschrijving zorgt, kunt u zich individueel aanmelden via de website www.almelosehavendagen.nl

De exclusieve inschrijving is per direct geopend en sluit op 15 januari. Vanaf 1 februari is de inschrijving voor iedereen geopend

Helaas moeten wij, gezien de grote toeloop de laatste jaren, de regel “wie het eerst komt, wie het eerst maalt” hanteren. Vol is helaas echt vol. Voor maatwerk en aanvullende informatie kunt u terecht op onze website www.almelosehavendagen.nl , of onderstaand adres.

Wij zien u graag in gastvrij Almelo

Met vriendelijke groet,
Organisatie Almelose Havendagen
Bert Tabois
deelnemer@almelosehavendagen.nl
06 -5105 6013

Ledenadministratie

Dit is een account om alle gebruikers te kunnen onderhouden als ledenadministratie. Ben Geutskens heeft hier het beheer over en kan op velerlei wijze voor assistentie aan de leden zorgen en indien zij er niet uitkomen, andere leden inschakelen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

Maximale bestandsgrootte van upload: 5 MB. Je kunt uploaden: afbeelding, video, document, spreadsheet. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.