Bijna honderd jaar oud skûtsje gestolen

Bron: HD

HOMMERTS – Ten zuiden van Sneek is een skûtsje van bijna honderd jaar oud gestolen. Het schip lag aangemeerd in het Friese dorp Hommerts. De politie stelt een onderzoek in.

De Vrouwe Jans is 13 meter lang en gebouwd in het jaar 1914. De 57-jarige eigenaar uit Krommenie heeft aangifte gedaan van de diefstal, zo meldde de politie zondag.

Ledenadministratie

Dit is een account om alle gebruikers te kunnen onderhouden als ledenadministratie. Ben Geutskens heeft hier het beheer over en kan op velerlei wijze voor assistentie aan de leden zorgen en indien zij er niet uitkomen, andere leden inschakelen.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. robert schreef:

    De skûtsje is inmiddels teruggevonden op enkele tientallen kilometers van haar ligplaats. Men zoekt nog wel verder naar diegene die verantwoordelijk zijn voor de diefstal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

Maximale bestandsgrootte van upload: 5 MB. Je kunt uploaden: afbeelding, video, document, spreadsheet. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.