Wedstrijd varen met je Baardagrundel

Beste Baardagrundel bezitters,

Afgelopen weekend heb ik voor het eerst met mijn ‘Onrust’ meegedaan aan een wedstrijd voor rond en platbodem jachten. Het was een wedstrijd die KWV De Kaag elk jaar organiseert. Het was een fantastisch evenement waar ik met een Gipon Grundel heb gestreden en helaas net heb verloren.

Omdat ik voornemens ben vaker aan dergelijke evenementen deel te nemen heb ik de volgende vragen. Is er een Baarda Grundel bezitter die wel eens eerder heeft meegedaan met wedstrijden? Heeft er iemand zijn Baarda Grundel wel eens laten meten en van een ‘ TVF ‘ rating laten voorzien?

Als je zin hebt, schrijf je volgend jaar ook in; Ik ben weer van de partij want het is erg de moeite waard.

Jeroen Janssens

Jeroen Janssens

We hebben de Onrust in 2009 overgenomen van de eerste eigenaar die het casco in 1976 zelf heeft afgebouwd. En al die tijd heel goed voor zijn boot heeft gezorgd.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Hallo Jeroen,

    Als je vanaf jouw bericht naar beneden scrolt dan vind je de verslagen van wedstrijden van afgelopen jaren, o.a. van die in Oudega, waaraan een aantal Baarda grundels heeft meegedaan. De schepen zijn toen ook gemeten. De leden die hebben meegedaan hebben hun meetgegevens meegekregen, dus die zijn bekend.

    Ben Geutskens

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Controle *

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, video, document, spreadsheet. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.