vraag tekeningen baarda grundel 8.5 m

hoi allen,

ik zal me eerst even voorstellen.

ik ben Pieter roskam vader van een 3 weken oud dochtertje en watersport fanaat. ik woon in doetinchem en ben mij aan het oriënteren of het voor mij mogenlijk is om een baarda grundel van hout te maken in de toekomst.

ik ben opzoek naar tekeningen van de 8.5 meter baarda grundel. deze heb ik hier op de website wel gevonden maar bij niet alle tekeningen staan de maten bij. ook zijn voor mij een aantal tekeningen wat onduidelijk qua bouw. mocht er iemand zijn die mij daar iets verder mee kan helpen zou ik daar blij mee zijn.

 

met vriendelijke groetjes pieter

Ook interessant...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.