vraag tekeningen baarda grundel 8.5 m

hoi allen,

ik zal me eerst even voorstellen.

ik ben Pieter roskam vader van een 3 weken oud dochtertje en watersport fanaat. ik woon in doetinchem en ben mij aan het oriënteren of het voor mij mogenlijk is om een baarda grundel van hout te maken in de toekomst.

ik ben opzoek naar tekeningen van de 8.5 meter baarda grundel. deze heb ik hier op de website wel gevonden maar bij niet alle tekeningen staan de maten bij. ook zijn voor mij een aantal tekeningen wat onduidelijk qua bouw. mocht er iemand zijn die mij daar iets verder mee kan helpen zou ik daar blij mee zijn.

 

met vriendelijke groetjes pieter

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

Maximale bestandsgrootte van upload: 5 MB. Je kunt uploaden: afbeelding, video, document, spreadsheet. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.