Een mooi weekend in Weesp

’t Staelen Wief was er een dag eerder dan afgesproken, maar dat kon de pret niet drukken. ’s Middags kwam de organisator Jan de Vreede op de fiets langs en regelde even een aantal zaken als liggeld e.d. Vrijdag morgen 4 juni rond elf uur kwam Jan met de “Saffier” achter ons liggen en na de middag brugsluiting kwam Maurice Luimes, de “Cluyveduycker”, z’n moeder als “Maatje” naast Jan liggen. Met eten ging iedereen z’n eigen gang en daarna kregen we het palaver in ´Weesper Automaten Kabinet”. Heerlijk om hier helemaal gratis met een aantal zeer oude speelautomaten te kunnen spelen. Het “Maatje” van Maurice is helemaal verslaafd. Een woordje door de voorzitter en een heerlijk drankje en verder genieten.

Onze drie schepen in een shot

Na een gezellige borrel aan boord bij Maurice, waar ook nog een poosje Henk Barneveld kwam aanwippen, slapen, want morgen wordt de kade vroeg opgebouwd; kramen podia e.d.

Zaterdag 5 juni was een dag vol gezelligheid; lekker eten en drinken langs de kade en heel veel muziek en shantykoren.

Gezelligheid op de kade in overvloed (hier werd vis gebakken)

Inmiddels was de vriendin van Maurice gearriveerd en naderhand verdween het”Maatje”.

’s Avonds zijn we gezamenlijk wezen eten bij “Spijslokaal Rubens ” en daarna de “Captainsborrel” in “Hotel Het Hart Van Weesp”. Naderhand nog even nagepraat en een slaapmutsje bij ons aan boord.

Zondag 6 juni hebben Maurice en wij de mast gestreken om lang wachten voor de spoorbrug en de A1-brug te voorkomen. Jan kon gewoon met staande mast terug naar de “Spiegelplas”. Na uitgebreid afscheid genomen te hebben gingen we allemaal weer huiswaarts.

Groeten van Jacqueline en Frank

Ledenadministratie

Dit is een account om alle gebruikers te kunnen onderhouden als ledenadministratie. Ben Geutskens heeft hier het beheer over en kan op velerlei wijze voor assistentie aan de leden zorgen en indien zij er niet uitkomen, andere leden inschakelen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, video, document, spreadsheet. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.