42e Zeilevenement voor Ronde en platbodemjachten Dragten Wijde Ee

Opperste concentratie tijdens de wedstrijd

Opperste concentratie tijdens de wedstrijd

Door de finish

Door de finish

WIE GAAT ER MEE?

Beste Baarda Grundel bezitters,

In augustus 2012 heb ik met onze ‘Onrust’ voor de eerste keer meegedaan aan het Zeilevenement op de Dragten Wijde Ee. Het was een ontzettend gezellig evenement met prachtige plaatjes en prima zeilweer.

Al eerder had ik op De Kaag meegedaan aan platbodem wedstrijden. Dit was een, wat zal ik zeggen, bijzondere ervaring. Ik heb er al eens eerder over geschreven. Winnen is volstrekt niet aan de orde maar het beste uit je schip halen is op zo’n moment een uitdaging.

Zoals de naam al zegt is het in eerste instantie een evenement waar ook wedstrijden worden gevaren; en zo is de sfeer ook. In 2009 heeft Jacob Seinstra Makena een uitgebreid verslag op deze site gezet over zijn ervaringen. Ik kan die sfeer volledig onderschrijven. En ook ik ben in 2012 onderscheiden met ‘De Lokeend’.

Ik laat me graag terug lokken. En wat zou het leuk zijn om eens met andere Baarda Grundels een wedstrijd te varen. WIE DOET ER MEE OP 23 EN 24 AUGUSTUS 2014. Ik ben in ieder geval weer van de partij. zie voor verder infromatie www.rondenplat.nl

Jeroen Janssens

helaas geen foto van onze 'Onrust' in de strijd maar zo zag het eruit.

helaas geen foto van onze ‘Onrust’ in de strijd maar zo zag het eruit.

Jeroen Janssens

We hebben de Onrust in 2009 overgenomen van de eerste eigenaar die het casco in 1976 zelf heeft afgebouwd. En al die tijd heel goed voor zijn boot heeft gezorgd.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

Maximale bestandsgrootte van upload: 5 MB. Je kunt uploaden: afbeelding, video, document, spreadsheet. Links naar YouTube, Facebook, Twitter en andere diensten die in de reactietekst worden ingevoegd, worden automatisch ingesloten. Bestand hier neerzetten

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.