Weesper watersportfestival: 30 en 31 mei 2015

Beste allemaal,

Gaan we oude tijden laten herleven?

De watersportdagen in Weesp zijn jarenlang een gezellig evenement geweest met meerdere Baarda’s gemoedelijk zij aan zij. Door allerlei gebeurtenissen en omstandigheden zijn de afgelopen jaren helaas minder druk bezocht geweest, het lijkt me dus superleuk om er dit jaar weer een knalfeest van te maken. Doe je mee??? Zie hieronder het bericht van de gemeente Weesp.

Ik zal aangeven dat we graag deelnemen, ben er zelf in ieder geval bij. Dus maak nu alvast ruimte in je agenda en kom ook, dan gaan we er een gezellig weekend van maken, met veel verhalen over toen en lachende gezichten van nu. Laat je me weten of je er bent? Liefst binnen nu en een paar weken, dan heeft een ieder de zekerheid dat we aan het begin van het hoogseizoen een leuk weekend in het vooruitzicht hebben… Tot in Weesp!

Neem direct contact met me op via info@zeegrundel.nl en schrijf je in!


Ook in 2015 wordt in Weesp een watersportfestival georganiseerd. Op zaterdag
31 mei zal Weesp in het teken staan van de watersportrecreatie en alles wat daarmee samenhangt.

Door haar ligging op een knooppunt van aantrekkelijke waterwegen in het Groene hart zijn Weesp en watersport onlosmakelijk met elkaar verbonden. Met het watersportfestival wil Weesp haar positie als watersportstad benadrukken.
Tijdens het watersportfestival streven wij er naar zoveel mogelijk aspecten van de watersport in beeld te brengen. Doen en beleven zijn de rode draad in dit feestelijk gebeuren. Naast een (nautische) braderie, demo’s van nautische ambachten, het optreden van shantykoren en de verschillende watersportactiviteiten rekenen wij op een brede vertegenwoordiging van behouds-, en watersportorganisaties/verenigingen.

Wij nodigen u van harte uit met enkele Baarda grundels deel uit te maken van het festival en de bezoekers een representatief beeld te geven van de vele mogelijkheden van watersport en de verschillende scheepstypen die onze binnenwateren bevaren.

De schepen van de deelnemers worden verwacht op 29 of 30 mei a.s. Deelnemende schepen hoeven 30 mei en 31 mei geen havengeld te betalen. Nadere mededelingen omtrent programma etc. volgt na bericht van deelname.

Met vriendelijke groet,
Namens de organisatie
Wim Gijben

Dit vind je misschien ook leuk...

5 reacties

 1. ingo wilcke schreef:

  ik zou graag mee willen doen ! is de groep nog aktief ? …laatste jaar had ik mij aangemeld..maar ben nog niet zeker wat / hoe het nu verder gaat…recent hebben wij een Baarda – Grundel, kim kieler van 7.5 mtr. en genieten er vol op van, hoewel er nog veel te doen is. Des de meer reden om meer contact en ervaringen, zo wel als kennis uit te wisselen.

  • Maurice Luimes schreef:

   Dag Ingo, leuk dat je mee wilt doen! Het programma is dat je vrijdag eind van de middag aankomt en zondag weer vertrekt. Ik neem via je prive mail even contact met je op voor de verdere details. Welkom!

   Wie volgt? 🙂

 2. Frank en Jacq schreef:

  Hoi,

  Als het weer het toelaat proberen wij ook aanwezig te zijn

 3. ton kortekaas schreef:

  Beste Ingo ik zou zeker voor lamineren gaan heb ik zelf ook gedaan je maakt op een plaat de tekening van de kromming daarop maak je dan klossen ikzelf heb dunne stoken van 7mm dikte genomen je probeert eerst met voldoende lijmklemmen of je het rond kan krijgen daarna kan je het gaan lijmen ik heb bij een aannemer door de vandiktebank laten schaven de rest heb ik zelf met de hand geschaafd en gevreesd het is als je handig bent best zelf te doen ik wens je veel succes hartelijke groeten Ton.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, video, document, spreadsheet. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.