Baardagrundel op social media, Facebook en Instagram

Voor de gene die nog niet op de hoogte waren van de social media kanalen over de Baardagrundel.

Heb je een mooi verhaal, anekdote of een mooie, leuke foto van jou Baardagrundel, schroom dan om hem mij toe te sturen: tichobaarda@gmail.com . Ik voeg het toe aan het fotoarchief wat ik heb en plaats ze op de social media kanalen. Ik merk dat ik steeds meer contact heb met jongere mensen via de social media die een Baardagrundel aanschaven of andere vragen over de Baardagrundel hebben, leuk om te merken, een schip voor iedere generatie.
Mijn enthousiasme is daardoor ook weer aangewakkerd. Daarom hebben ik en mijn broertje Tije (Baarda) het doel gesteld: een Baardagrundel in de Baarda-familie terug te brengen.

Facebook:
Facebook Baardagrundel

Instagram:
Instagram Baardagrundel

Ticho-Baarda

Ticho Baarda, kleinzoon van Ed Baarda.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Controle *

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, video, document, spreadsheet. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.