Baarda Grundel op Facebook

Dag allen,

Heeft iemand enig idee wie de beheerder is van de Facebook pagina van Baarda Grundel?

Op de nieuwe site (die momenteel in de laatste testfase zit) zou ik graag de Facebook-feed willen opnemen, waarmee er in 2 richtingen verkeer zal ontstaan.

Ben benieuwd wie er enig idee heeft?

Groet,
Maurice.

Dit vind je misschien ook leuk...

1 reactie

  1. Gerard schreef:

    Beste mensen,
    Ik zie nu pas dat er redelijk wat reacties zijn en voel me schuldig dat ik daarop niet heb gereageerd. 1) Met het vallen van mijn zwaard hed ik geen problemen, maar het katrol was draaibaar (op foto net aan te zien) en kon zich goed richten. 2) Van de vallen naar de kuip kan geen foto maken nu, want al mijn beslag is eraf. Aan de mastkikkers met touw flexibel katrollen gemaakt en vlak bij de kuip blok op de rand van de kajuit van hout met vier klassieke klemmen gemonteerd. Nog vragen stuur ze rechtstreeks naar mijn email adres.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Controle *

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, video, document, spreadsheet. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.