Almelose Havendagen

De Almelose Havendagen komen er weer aan, dit jaar van 27 t/m 30 juli. Als vaste bezoekers nodigen wij u uit zich exclusief in te schrijven tot en met 31 maart. Vanaf april stellen wij de inschrijving open en heeft iedereen de mogelijkheid zich in te schrijven. Gezien de grote toeloop de laatste jaren is het aan te raden zo snel mogelijk in te schrijven. Wij hanteren de regel “wie heteerst komt, wie het eerst maalt” en vol=echt vol.

Deelnemers aan de Almelose Havendagen bieden wij een gratis ligplaats, gratis walstroom, iedere ochtend een uitgebreid ontbijt, een Captainsdiner en een welkomsttas met o.a. douche en wasmunten. Bovendien ontvangt u een uitnodiging voor de openingsreceptie op dinsdag en diverse activiteiten.

Aan deelname verbinden wij als organisatie slechts drie voorwaarden, te weten:
• Een feestelijke aankleding van de boot met verlichting en/of vlaggetjes.
• Aankomst uiterlijk op dinsdag 26 juli (18.00 uur) en vertrek op zijn
vroegst op zondag 31 juli
• Een feestelijk humeur!

Hoe kunt u zich inschrijven:
Op de website www.almelosehavendagen.nl staat in de linkerkolom een button: “inschrijfformulier”. Vul dit formulier geheel in en klik op “verzenden”. Mocht u zich als club collectief in willen schrijven kunt u een bestand met de NAW gegevens van uw deelnemers sturen naar deelnemer@almelosehavendagen.nl.

Voor aanvullende informatie kunt u terecht op onderstaand adres. Wij hopen u in groten getale te mogen ontvangen in de Almelose Centrumhaven.

Met vriendelijke groet,
Organisatie Almelose Havendagen
Bert Tabois
deelnemer@almelosehavendagen.nl
06 -5105 6013

Ledenadministratie

Dit is een account om alle gebruikers te kunnen onderhouden als ledenadministratie. Ben Geutskens heeft hier het beheer over en kan op velerlei wijze voor assistentie aan de leden zorgen en indien zij er niet uitkomen, andere leden inschakelen.

Dit vind je misschien ook leuk...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Controle *

The maximum upload file size: 5 MB. You can upload: image, video, document, spreadsheet. Links to YouTube, Facebook, Twitter and other services inserted in the comment text will be automatically embedded. Drop file here

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.